發新話題

AUG 15 期指 期權

殺極都有,真係狂牛!重災區22800!!

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 ~family~ 於 2015-8-18 10:57 發表
又高飛插插,剛買進半注9月驚走寶,回老鄉幾天,回來看變成怎樣
師兄回老鄉拜祖先?睇嚟呢個月六位數x2啦
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 630# mon219 的帖子

似引牛出洞,一殺分分鐘又四個欗!22300!

回復 634# mon219 的帖子

好唔明越跌越多牛進塲,暫時未有太強動力反彈,相信莊家要數數飛,殺之不盡!

vhsi向上突破頸線,危!要等機!

引用:
原帖由 sinding 於 2015-8-20 14:26 發表
我加碼SC算數,唔使博
呢個策略最好,贏兄識走位

賭場就係咁,好多人怕執輸衝入場!好似呢幾日狂牛咁,殺之不盡,上次隻腳今日穿咗,問題係要插穿幾多先至反彈?呢下先考功夫,尋日計尖西22500今日差咗10幾點,訊號所見呢個仍未似底,莫非如MT SIR 所說要見21500?

今日vhsi升上近28,即月240call有近40幾點,對期權市場耐,唔貪心執番佢二千幾,七日時間,風險有幾高?

引用:
原帖由 goldylee 於 2015-8-20 17:25 發表
南北韓互開火!
肥仔又發癲?

但外圍消息未必會對大市造成太大衝擊,個勢仍要落,22500呢個位守唔住,下個目標係21950!

發新話題