發新話題

MAR 期指 期權

引用:
原帖由 fatpat 於 2013-3-15 15:28 發表

CB900 C Hing, any target time Next week, before settlement or next month

Historical US data was drop from mid March all the way to Jun
219-222左右吧!

引用:
原帖由 CB900 於 2013-3-15 14:39 發表
A:23985-22368.  B:反彈23218(0•5)

C:a. 23218-22225. 反彈22720 (0•5)c:b

C:c. 227-----217???
看是否反彈完成!
C:b 完成了?

引用:
原帖由 CB900 於 2013-3-13 15:51 發表

216目標先

看看216唔轉勢都唔食桃了,月餅好味d

周期准備出關,要等男仔clm先,上星期五大成交大陰,但唔係好多壞消息的,看似大戶出手,日元、港元和資金流流出!

今星期太陽有細g底,下星期周期有大g頂,估計今星期218-216,下星期反彈過倉,又最痛位係224,過倉估低2個int

220肥牛完玩

引用:
原帖由 klm 於 2013-3-18 15:17 發表
大大仙#2x3.
No d!

引用:
原帖由 rcecbest 於 2013-3-18 21:02 發表
大富大貴大大似圓底, 明天反彈補裂口
明天是細g底,先低後高, 出支針217-218 就大機會反彈
太陽出現+pc,反彈後變sop•••••

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-3-18 22:54 發表
留意通道底有支持.或反彈後再試!
接近反彈時間!留意中,多謝師兄提點

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-3-19 08:44 發表
CB 兄唔好咁客氣,大家一齊研究,,
前日多手在大貴做TRP,到昨天又用得着,雖然不足8番,但68點變380點的投機可算成功,
當市場一面倒睇淡的情況,我的訊號就似開始形成背馳中! ...
Good!  ching  我只係撈月,但再快插,月都沖唔到小蝶!
現看會有3-4彈,約22315,再來3-5, 又因大成交裂口,補回先?
師兄意見如何?

發新話題
最近訪問的版塊