發新話題

JUL 期指 期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-7-26 11:06 發表

恆指上星期五已破橫行區, 今個星期一爆上 219 水平, 如 5 仔同恆指同步, 估業績前後(8月)會夾上, 用#3劃線, 8月應可再上試 91 位
用周圖Gann 91好頂下,而井男亦想做-gp n 金鐘,亦係2d3 n 似三沖,要非常小心看著
可能194調整開始,八月的大g底暫看不低於210過倉後看期權分佈再研究

過倉應不低於217,不高於221••••

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-7-26 11:58 發表

如果沖上去就 99
睇下月上唔到99,先上91後回,太陽clm,兄弟未順排難在頂位唔回

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-7-26 15:12 發表
大家睇吓 1m 既 5 仔點樣俾大戶食曬, 呢個星期第二次了, 都係係88蚊
係喎!下星期業績向好?

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-7-26 15:31 發表

已經無得做樓按成幾個月, 美國生意又賣曬 (今季美國銀行業績都幾好既), 真的很難講, 唔知今季個增長點係邊
美國重要被人告n罰,洗黑錢n 樓按問題,涉幾十憶美元丶不過可以打官司拖時間!

大仙Namy向下,大富亦出現沽貨信號,暫過倉後4調整向21500,212不能跌破,再走5浪目標225〜229!下月五號,14號為獅子和qq放榜,炒上去劈下來合理
時間看:今星期尾有細g底,重有十六日左右亦有細g頂
星期三老美有數據,老貝又出口術.......

引用:
原帖由 sinding 於 2013-7-29 16:58 發表

個個都吼以小博大,冇人吹水?
其實之前爆左,過倉沒得搏

又係看老貝出咩口術,影響全球!大小時間快到
太陽過左大g都唔調下,再看兩天後有細g底,再橫行調唔深,225見

發新話題
最近訪問的版塊