發新話題

FEB 11 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-25 15:56 發表

大仙似乎要形成#2D3, 如22900水平支持不了, 則見MX..
Paaq兄有何看法呢?  
日圖態勢麻麻 , 20線阻力大,唔跌可能係等轉倉,或等250線上緊黎
心理上要等大象屙乜屎先決定去向

引用:
原帖由 hsi_c1 於 2011-2-25 16:06 發表
呢個WEEKEND 都係要溫習下上堂D野 做下功課先得 重係唔係好識運用
記憶是有限的, 所以雞精notes一定要溫習, 加上在課堂上自己做抄下的分析用語, 印象就能夠更深刻..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-25 16:11 發表

記憶是有限的, 所以雞精notes一定要溫習, 加上在課堂上自己做抄下的分析用語, 印象就能夠更深刻..   
對對對

真係要再溫習下本雞精notes先得

引用:
原帖由 paaq 於 2011-2-25 16:09 發表

日圖態勢麻麻 , 20線阻力大,唔跌可能係等轉倉,或等250線上緊黎
心理上要等大象屙乜屎先決定去向
Tks Paaq兄

日圖已見後交叉, 小弟覺得日圖頗難看, 唯昨日低位為一Mr. Gann主要支持, 因為作較大反彈..
正密切留意會是大大仙會否見DBT, 破壞大仙的#2D3形態..

又一WEEK, HAVE A NICE WEEKEND 88

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-25 15:56 發表

大仙似乎要形成#2D3, 如22900水平支持不了, 則見MX..
Paaq兄有何看法呢?
好陰險..
期指收市前才下破22900水平 , 但這樣一來已見PX..

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

thx ok c hing
吸收別人的智慧, 化為自己的力量.    E=mc2, 聚則成形 散則成風, 股市亦然.

Thank you C Hing

引用:
原帖由 hsi_c1 於 2011-2-25 16:13 發表
對對對

真係要再溫習下本雞精notes先得
hsi 兄彧可留意番Daily 3:25同3:47ma/形態分別
有錯唔好話我

感謝ok hing 分享

發新話題