發新話題

NOV 期指 期權

土耳其傳媒報道,指俄羅斯一部軍機,在土耳其及敍利亞邊境附近遭擊落,土耳其一間電視台更播出一部軍機在空中被擊中及着火的片段。報道指,軍機是因為侵犯土耳其領空,而遭土方的F16戰機擊落。

報道未有提及俄方軍機的型號,有報道指被擊落的軍機是一部戰機,機上的機師據報跳傘逃生。

土耳其軍方官員稱,現時暫未清楚被擊落軍機的國籍,但強調土方開火前,已向入侵領空的軍機作出警告。

新華社/路透社

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-24 17:30 發表
死啦!http://cn.reuters.com/article/2015/11/24/cn-pe-idCNKBS0TD0IE20151124
金水兄,唔通你另外買佐 私募基金產品?

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-24 16:39 發表
挑戰失敗,下望9600
夜期好冷靜坡...

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-11-24 18:13 發表

金水兄,唔通你另外買佐 私募基金產品?
將啲銀紙擺係老千道,你睇我似咁蠢咩?
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2015-11-24 18:18 發表
夜期好冷靜坡...
快快趣趣插夠佢就升啦!希望唔好影响我明天食番隻股仔啦!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

壓低結算轉倉,226附近係好淡區,好友力守裂口,晏的有多的數據後再更新

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-24 18:32 發表
快快趣趣插夠佢就升啦!希望唔好影响我明天食番隻股仔啦!
我都想佢快 d... but 佢好似摸住落... 落下低 d 摸下低  d 甘...

QQ和港交所 頂到恆,令你仍然以為牛市
但其他股仔,包插 車股都洗倉
到你意識到時都推你落山lu
就算唔炒正股都要有番幾隻特殊關注
跑先大市 好重要!避免做錯野!

回復 499# cowbearcar 的帖子

唔洗太担心,最好可以穿218,買番啲高息股,反覆向上,收息賺埋差價。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-25 06:59 發表
唔洗太擔心,最好可以穿218,買番啲高息股,反覆向上,收息賺埋差價。
一晚夜期搞到連 大富都出埋關,真係要重新審視。
Anyway,暫時估期結 22647
長倉想搵食唔係咁易!

發新話題