發新話題

SEPT 期指, 期權

回復 325# goldwater 的帖子

咁即係要穿左底先見得番24500-25000?

引用:
原帖由 DYBJC 於 2015-9-11 18:33 發表
臨尾 call倉勁多成交,夜期剛至 50%有支持,
可能下周不跌繼續升!

任何時間都要有兩手準備,未必下下咁如意。
睇大戶成交好重要。
實際過問人如何如何!

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2015-9-11 18:12 發表
Tks ching... 如果係 4浪… 甘 286-205… 已經有 8100pts... 假如有 0.236-0.382 反彈就好了…
反彈浪4會唔會係計浪3嘅.0382呢?如果係25620-20366=5254X0.382 =反彈2007點,目標22373差不多到囉。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 DYBJC 於 2015-9-11 18:33 發表
如果係浪4彈,24000到嘅機會好微,反而浪5嘅幅度就要諗諗,19000?17000?
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-9-11 18:39 發表

臨尾 call倉勁多成交,夜期剛至 50%有支持,
可能下周不跌繼續升!

任何時間都要有兩手準備,未必下下咁如意。
睇大戶成交好重要。
實際過問人如何如何!
...
車兄越嚟越專業,兩手準備

大圖出佐關, M男係山頂落緊黎,
正路點都等 M男落返水底 V上才好上車,
真係最基本既 MT 技術!

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-11 19:26 發表
如果係浪4彈,24000到嘅機會好微,反而浪5嘅幅度就要諗諗,19000?17000?
目前由28621 落山,行佐 七浪至 20366反彈,
如果七浪唔得要諗九浪、十三浪,但由於資金入爆晒,
大戶有能力輕注六百億推個市上一千點,其實就算落至19500,
一樣可以幾日夾番去24000!
做唔做既唶。

不過,如果你有上過 GPS班,會知道上面言外之音。

如果真係「重陽登高」,我睇 10月20日前 上到26200添,
因為十月期結預25400的話,落山果下都有幾日時間,夠佢玩鋪甘既!

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-11 19:23 發表
反彈浪4會唔會係計浪3嘅.0382呢?如果係25620-20366=5254X0.382 =反彈2007點,目標22373差不多到囉。
牌面就好似無… 最好 kiss 50天先 good bye la...

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-9-11 19:39 發表

目前由28621 落山,行佐 七浪至 20366反彈,
如果七浪唔得要諗九浪、十三浪,但由於資金入爆晒,
大戶有能力輕注六百億推個市上一千點,其實就算落至19500,
一樣可以幾日夾番去24000!
做唔做既唶。

不過,如果你有上過 GPS班,會 ...
現在下跌浪都玩到7,9,13…勁

睇圖, 短線似向下

發新話題
最近訪問的版塊