發新話題

AUG 期指 期權

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-8-27 01:17 發表
http://holland.pk/kczsq21b

其實呢幾日完全受制於先前畫的壓力線!
明天上限和期結上限為21302及21327
如果期結隊唔穿阻力位而有見頂形態,
或是山頂的楔形有一支大大棍回吐,九月都要睇淡……

另一條意想不到的是 7/22 ...
明天上限和期結上限為21302及21327...

無啦……
今日個 墓碑/射擊之星 太勁啦!
25185 係一個超強阻力位,九月只能做淡……
不過下望都係24000唶,唔會太深。

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-8-27 12:15 發表
無啦……
甘激...

其實條壓力線代表隨時轉淡,頂多升到邊個位。
買上空間有限,買跌就大把水位。
不過,今日個市似大中小Bubble,會唔會出佐條魚呢?!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-8-27 12:15 發表
無啦……
如果真係去番 24000, 再上試 26400 既機會刀幾高.

引用:
原帖由 optionbaby 於 2014-7-29 16:19 發表
港股繁榮!

做野唔講野

:victory: :victory:

引用:
原帖由 sinding 於 2014-8-23 14:02 發表
例如:「輪盤」
中孤丁(一個數字)一賠35都喺要靠共振。
遲啲我會去试翻摊、骰寳(丁丁)睇下喺點?
C-Hing! 系唔系成功咗啊?
系就组团同佢博過咯

Thank you sir
kk

Good morning

引用:
原帖由 optionbaby 於 2014-8-27 15:21 發表

C-Hing! 系唔系成功咗啊?
系就组团同佢博過咯
树树树...........!静静鷄,做野唔講野

算喺初步成功啦!不過想發大逹仲喺有啲难度的:
電脑輪盤
1.  30秒開一铺,太快,预测得黎已買唔彻,眼光光睇住中咗。  或须练習到有條件反射的程度。
2.  孤丁每注最多限500元。

人手打骰
孤丁每注最多限5千元。

高额区
未去睇孤丁每注最多限幾钱?

仲要去多幾次探路。

發新話題
最近訪問的版塊