發新話題

JUL 10 期指,期權

燈到無朋友, 真係IFC天台見....

引用:
原帖由 波佬 於 21-7-2010 10:44 AM 發表
燈到無朋友, 真係IFC天台見....
What is "燈到"?
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

我都sc20600 at 160  

引用:
原帖由 oem7110 於 2010-7-21 10:54 發表

如今天的市況期貨20499時已是限吸引水平,越升越見多人沽空。已沽空的投資者,又如何定止損呢?
請問各師兄有何高見來定止損策略呢?
見你成日問都無人答你, 我自己做法會set止蝕, 如果20499沽左, 咁20549止囉

morning everybody.
同啊媽飲完茶番來. 見個市升到20500...差一點! 哈哈升又開心, 跌又開心.
前兩日去澳門, 平晒D SC, 大大話都有28張, 睇定D先開倉.

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-7-21 11:03 發表
morning everybody.
同啊媽飲完茶番來. 見個市升到20500...差一點! 哈哈升又開心, 跌又開心.
前兩日去澳門, 平晒D SC, 大大話都有28張, 睇定D先開倉. ...
Ken Sir 真是厲害! CALL/PUT 兩頭做!

'ja' x 4 20358 'gu' 20443
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 lofu 於 2010-7-21 11:07 發表
wowo..magic hand...

引用:
原帖由 psho 於 2010-7-21 11:06 發表

Ken Sir 真是厲害! CALL/PUT 兩頭做!
叫Ken兄好了 未夠料教人喎.

good wor..
引用:
原帖由 lofu 於 2010-7-21 11:07 發表

發新話題