發新話題

MAY 期指 期權

引用:
原帖由 optionbaby 於 2014-5-29 09:57 發表
二關落纜!

大家早晨!

真係要好快至得……

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-5-28 15:34 發表
唔理咁多,聽朝開市230p及232c各用3點排兩張
232C差1點
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

#12328 根本錯價!
仲有好多選擇……

7月尾到期,行使價:21500
不過,旨在為目標 22000 唶……

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-29 10:33 發表
#12328 根本錯價!
仲有好多選擇……

http://www.etnet.com.hk/www/tc/common/chart_oneminute.php?code=13357
7月尾到期,行使價:21500
不過,旨在為目標 22000 唶……
...
ching,

想請教... 點解搵甘價外... 同動物有什麼分別...

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-5-29 10:31 發表
232C差1點
無搶貨咩?
唉,緊張到唔記得睇 #c MOC

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-29 10:40 發表

無搶貨咩?
唉,緊張到唔記得睇 #c MOC
就算攞到3點,最高做26點8倍好似好好聽,冇乜意思,唔使可借!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

下月期低水近200點,莊家呢兩日又可以做手腳。

今天失敗 2邊都輸,
HSI23200E4 2014-05 23200 Call 1  10
HSI23000Q4 2014-05 23000 Put 1  10
只是買一張不看市由他自由行

回復 841# cowbearcar 的帖子

有可能會断纜,失败縮一関。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2014-5-29 12:51 發表
有可能會断纜,失败縮一関。
咁都得?
你叫糊叫幾多倍啊?

發新話題
最近訪問的版塊