發新話題

APR 期指 期權

引用:
原帖由 sinding 於 2014-4-13 14:57 發表
聼講波浪理論喺由此大師引入本港的,早期嘅預測好準,小弟在汇市中亦見識過此大師的每日預測,高低位都好準,
後期已失效。以金水兄的講法,小弟估计有两個可能:
1. 树大招风,大户同佢对着干或利用咗佢。
2. 此大師已轉行靠害搵 ...
唉,攪錯咗!原嚟金水用緊係『波浪相位理論』
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 1288 於 2014-4-12 23:09 發表
老馬死火,插插插插插、底底底底底、20500gogogogogogo
吾知醜死靜把口,反手幾轉啦,依家等星期一食228呀!你又衰你个205啦,又可以失中一排啦,去跑夠數再返呢發音吧!
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈,gogogogogogogogogo!

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-4-13 18:59 發表

吾知醜死靜把口,反手幾轉啦,依家等星期一食228呀!你又衰你个205啦,又可以失中一排啦,去跑夠數再返呢發音吧!
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈,gogogogogogogogogo!
姑228食235等里啊老馬死硬火,等屎

引用:
原帖由 sinding 於 2014-4-13 14:57 發表
聼講波浪理論喺由此大師引入本港的,早期嘅預測好準,小弟在汇市中亦見識過此大師的每日預測,高低位都好準,
後期已失效。以金水兄的講法,小弟估计有两個可能:
1. 树大招风,大户同佢对着干或利用咗佢。
2. 此大師已轉行靠害搵 ...
07浪頂准確計中,所以有d料!

其實而家一個月行兩千點好正常,四千點就好少有,二萬一上下兩千,230,190都唔牛熊,只是波幅。
所以小弟只希望搵條上升和下跌兩千點單邊便足夠了,每月係條單邊裡面搵錢夠飲茶啦!另外388周線
好勁下…
話哂Gartley 1234都係up, dn up dn……

Thank you!

Good morning

Good morning.

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-4-11 15:00 發表

228应有支持!
morning!今日可能行个W?

發新話題
最近訪問的版塊