發新話題

MAR 期指 期權

陰乾,陰乾哂D Long gogogogogo!

醒目仔食幾轉啦!陰乾?不如做牛啦!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 CB900 於 2014-3-3 16:46 發表
大富重未紙五,如明天到22250可搏反彈,出隻雞!
大仙2d3反彈,大富未紙五果然守住,反彈阻力22650

引用:
原帖由 CB900 於 2014-3-4 10:05 發表

大仙2d3反彈,大富未紙五果然守住,反彈阻力22650
大大仙又下跌5浪齊,看0.5或618彈

thank you ching

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-3-4 09:24 發表
似上面個圖表5浪後反復等待反彈?全世界驚佢今日大裂口低開!技術分析係有用嘅!
ching, 為何國腳跑輸港女甘多...

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-3-4 10:09 發表

ching, 為何國腳跑輸港女甘多...
兩個指,一個展升浪,一個築底階段!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-3-4 10:13 發表
兩個指,一個展升浪,一個築底階段!
築底果個... 不知築都可年何月了... NG 怪得 D 人... 話買左 A 股得跳樓...

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-3-4 10:20 發表

築底果個... 不知築都可年何月了... NG 怪得 D 人... 話買左 A 股得跳樓...
通常新主席上台頭兩年都係震蕩,要冼牌!大家明啦
所以內銀內房表面數據PE,PB.YIELD,EPS等都好,但點解大行唔大手買入,都好平呢?奇怪!如果阿爺開車,港女火箭向上,不過看來
等主席做完RESTRUCTURE先。

引用:
原帖由 CB900 於 2014-3-4 10:34 發表

通常新主席上台頭兩年都係震蕩,要冼牌!大家明啦
所以內銀內房表面數據PE,PB.YIELD,EPS等都好,但點解大行唔大手買入,都好平呢?奇怪!如果阿爺開車,港女火箭向上,不過看來
等主席做完RESTRUCTURE先。 ...
Thank you!
我冇呢样功课。

發新話題