發新話題

OCT 期指 期權

回復 318# cowbearcar 的帖子

我地不能只睇成交,要留意其加減倉情況再而推測是L或P,就如昨天236P就有700多張的加倉,
從MT's訊號上發現的太陽#2X#3,留意是否完成DCC後,此組上行浪完結,下月有可能進行一次單邊向下的壓力測試,

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2013-10-16 10:12 發表

死火,IV、delta、premium係乜,唔上堂都唔知up乜……
炒即市無咁煩。

今日昇唔穿 23220,原則上吼位沽算了。
升穿23220,不能看淡了。
唔係又來對著幹嗎?

p.s. 申利:吉倉

引用:
原帖由 Speedfox 於 2013-10-16 09:23 發表
殺牛要跌至22900,風險很高。
今早有好消息都執唔靚個走势,啊爷再穿埋2190就真喺好危!且看後市。

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-10-16 09:57 發表
這次回落,或對未來衝破大阻力位作出準備
如果行機會細的2浪數法,218第一下支持!全部政治表現

本週決勝,大富#2A3,稍後有望出現DBT !明天之後破昨天高位,如見失敗要小心了!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2013-10-16 10:19 發表
升穿23220,不能看淡了。
唔係又來對著幹嗎?

p.s. 申利:吉倉
追住個 23220 來玩……

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-10-16 06:46 發表
使用MT's 技術已可發現,升幅仍受制於#1CLM及太陽#2出關,昨晚美股下跌,但從另一角度,時間及價位共震最怕的是本週五高位在23720,唯一希望在週內以大成交突破此組最後的阻力區,方能扭轉命運! ...
更正:此上行的時間高位留意下週三的〝霜降〞!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2013-10-16 13:08 發表

追住個 23220 來玩……
或留意23100,有可能的支持位!

對MT's技術頁是五體投地,進樣百多點的浪幅又落袋了

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-10-16 13:54 發表
對MT's技術頁是五體投地,進樣百多點的浪幅又落袋了
MT SIR!勁!勁!勁!

發新話題