發新話題

MAY 期指 期權

恒指最低22,647,連22650果隻牛仔又殺埋!

如果歐洲開埋市咪……

都差唔多,係都明天了,22374上升2100點的0•5,根據gap up down ,22900-500,,看來都係224,又level II 井男clm,到224可能有得彈下

引用:
原帖由 CB900 於 2013-5-23 14:53 發表
都差唔多,係都明天了,22374上升2100點的0•5,根據gap up down ,22900-500,,看來都係224,又level II 井男clm,到224可能有得彈下
Thank you ching!  

???

引用:
原帖由 CB900 於 2013-5-23 14:53 發表
ching

你會 LC + SC MA...

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-3-15 11:39 發表

簡單講今個月到而家都係走 range, 只係尋日踢大腳咗, 踢咗出界, 上下波動大+快, 原因係趕時間出方向, 所以下星期要留意多一點

我個人看法跟前一樣, 三月會開始放另一隻紙鳶, 至於係唔係開始咗呢? 再看吧! 要看有 ...
请教ourstation兄依加嘅走势,加埋美联储有可能提早收水的因素。隻紙鳶会唔会断缐?先谢過回覆!

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2013-5-23 16:37 發表

ching

你會 LC + SC MA...
已小搏大又有機了,不sc

???

[quote]原帖由 CB900 於 2013-5-23 23:48 發表

已小搏大又有機了,不sc [/quot
lc 226 5月...

引用:
原帖由 CB900 於 2013-5-23 23:48 發表

已小搏大又有機了,不sc
LC都未必有jetso,因為昨日IV升咗12.5%,有可能會快速回落也不定。IV上升時就買SP啦!

引用:
原帖由 sinding 於 2013-5-23 19:58 發表

请教ourstation兄依加嘅走势,加埋美联储有可能提早收水的因素。隻紙鳶会唔会断缐?先谢過回覆!
我暫時見唔到隻紙鳶断咗缐, 從日圖, 找緊何b仔
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

發新話題