12 12
發新話題

ok!喎兄,HAPPY NEW YEAR!

chc499兄聖誕節前來電說#79好像已經開車,當天收0.475,昨日收0.59。用週線圖一看,嘩!不得了。現貼上讓大家分享。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

日線圖看是這樣的。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

祝MT Sir、各位版主、同學 & 支持Option-King嘅朋友新年快樂、身體健康、心想事成

Thanks MT Sir & Chc兄同大家分享好股, 相信同學們再加以仔細分析, 必會從兩位無私分享中有所得益
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

thank you,多謝分析和見解

引用:
原帖由 MT99 於 2010-1-1 09:54 發表
日線圖看是這樣的。
日線圖都玩Tunnel, 今朝排0.6入唔倒, 今朝大成交推上0.67, 睇嚟冇得追lu~
Thanks MT Sir & Chc兄 again

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-4 10:24 發表

日線圖都玩Tunnel, 今朝排0.6入唔倒, 今朝大成交推上0.67, 睇嚟冇得追lu~
Thanks MT Sir & Chc兄 again
企穩$0.65就有运行...之前MT都捉過這股約$0.39,我買咗就只有等,守珠待兔,,,,,,(相對地期權就主動些,快些)

引用:
原帖由 chc499 於 2010-1-4 10:36 發表

企穩$0.65就有运行...之前MT都捉過這股約$0.39,我買咗就只有等,守珠待兔,,,,,,(相對地期權就主動些,快些)
股票 & 期權各有各好處, 只要制定策略得宜, 處處都係賺錢機會

Thanks OK hing sharing!

引用:
原帖由 紅瑪瑙馬 於 2010-1-4 11:15 發表
Thanks OK hing sharing!
呢隻正股係Chc兄提供

12 12
發新話題